Demodag lage druk watermist Bekijk de aftermovie

Tijdens onze demodag op 25 mei op de Safety Campus in Enschede hebben we een mooie real-life demonstratie gegeven van de effectiviteit van brandbestrijding door een watermist installatie.

Het voordeel van een watermist systeem is dat deze een geringe hoeveelheid water verbruikt en een beperkte pompcapaciteit nodig heeft. Een lage druk installatie dus. Door de kleine waterdruppel-grootte ontstaat er minimale schade aan electronica en inventaris en kan de bedrijfscontinuïteit worden gewaarborgd. Zelfs hele computercentra worden beveiligd met watermist. Tot een hoogte van 5 meter is een lage druk systeem ook nog goedkoper en minder arbeidsintensief te installeren dan een sprinkler systeem.

Naast brandbestrijding door watermist doen we nog veel meer. Lees hieronder vast verder, of neem contact met ons op.

Interesse gekregen?

Heb je naar aanleiding van onze demodag interesse gekregen in bijvoorbeeld onze lage druk watermist installaties of een van onze andere specialisaties? Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

  Compleet brandveilig

  Brandpreventie
  Voorkomen met brandpreventie

  Wij zorgen voor bouwkundige brandveiligheid van uw gebouw of parkeergarage. Voor een simpele doorvoering tot volledige brandwerende scheidingen bent u bij ons aan het juiste adres.

  Brandbeveiliging
  Snel schakelen met brandbeveiliging

  Wij installeren branddetectie systemen en geven deskundig advies over het juiste brandmeld systeem en de juiste oplossing voor jouw organisatie.

  Brandbeheersing
  Direct ingrijpen met brandbeheersing

  Wij geven advies en installeren vervolgens de juiste installaties voor brandbestrijding. Dit kunnen handzame blusapparaten zijn maar ook volledig automatische watermist installaties of sprinklerinstallaties.

  Nieuwe stijl
  Brandtechniek Nederland
  nieuwe stijl

  We kijken continue hoe we onze dienstverlening en producten kunnen verbeteren om nog beter te voldoen aan de wensen van onze klanten. Om dit goed te kunnen doen hebben we recent ook onze identiteit en toekomstplannen kort en bondig geformuleerd in onze visie en strategie. En dit willen we natuurlijk ook naar buiten uitstralen, vandaar een nieuw huisstijl. Deze demo-dag pagina is al in de nieuwe stijl, en de rest van onze website en overige communicatie volgt de komende maanden. 

  Terug naar de homepage

  Kon je er niet bij zijn?

  Kon je niet bij onze vorige demodag aanwezig zijn maar had je dat wel graag gewild? Schrijf je nu in zodat we je uit kunnen nodigen voor de volgende demodag.

   Demo dag