Brandtechniek Nederland

De beste in Brandveiligheid

Brandtechniek Nederland BV kan ook uw organisatie volledig ontzorgen op het gebied van brandveiligheid. Wij werken uitsluitend met vakmensen en richten ons op kwaliteit en duurzame oplossingen. Wij bestrijken het hele vakgebied van beleid omtrent brandveiligheid tot innovatieve maatwerk oplossingen in complexe vraagstukken.

Over ons.

Brandtechniek Nederland BV is NCP REOB, KIWA en in België Apragaz NBN S21-050 gecertificeerd.

Brandtechniek Nederland BV is REOB-erkend en is daarmee gekwalificeerd om het jaarlijks onderhoud en controle van blusmiddelen uit te voeren. Voor het onderhoud aan uw blustoestellen werken wij volgens de voorgeschreven kwaliteitsnormen NEN 2559, NEN 2659 en NEN 671-3. Ook voor België zijn wij gekwalificeerd door Apragaz, hierdoor mogen wij ook blusmiddelen keuren in België. Zie ook verantwoordelijkheden Kleine Blusmiddelen België.

De keerklepcontrole voeren wij uit conform NEN1006. Terugstroombeveiligingen worden gecontroleerd en gekeurd volgens één van de drie in Waterwerkblad 1.4 G. vastgestelde testmethoden.

Wij leveren en onderhouden diverse brandmeldinstallaties zowel conventioneel als analoog. Conform de NEN 2535 en NEN 2575 plaatsen wij de installaties. Het onderhoud voeren wij uit conform de NEN 2654, daarnaast kunnen wij de klant volledig ontzorgen door ook de beheerders taken over te nemen.

Ook plaatsen en onderhouden wij lage druk watermistinstallaties conform de voor dat object geldende regelgeving. Voor de lage druk watermist installaties maken wij gebruik van hoogwaardige producten, van onze leverancier Johnson Control (tyco).

Brandtechniek Nederland

Uw partner in brandbeveiliging, brandpreventie & brandbestrijding.

Blusmiddelen & Noodverlichting

Jaarlijkse controle op veiligheid, inzetbaarheid en onderhoud van al uw blusmiddelen en noodverlichting.

Bouwkundige brandveiligheid

Voor een simpele doorvoering tot volledige brandwerende scheidingen bent u bij BTN aan het juiste adres.

Keerkleppen controle

Voorkom verontreinigd water. Laat uw terugstroombeveiligingen controleren op lekken of verkeerde installatie.

Lagedruk Watermist Installaties

Kies voor een duurzame oplossing: minder waterverbruik en aantoonbaar minder nevenschade bij brand.

Branddetectie systemen

Deskundig advies in het bepalen van het juiste brandmeldsystemen & de juiste detectie.

BHV & EBHO-producten

Zorg voor optimale veiligheid in uw organisatie. Wij leveren diverse veiligheidsproducten zoals een AED-apparaat, blusdekens, BHV-vesten etc.

ADVIES NODIG OF WILT U MEER WETEN OVER ONS BEDRIJF?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

CONTACT